Ada Bojana, raj za nudiste

Kao mesto koje je najpopularnije utočište nudista u regionu, a i šire, Ada Bojana sve više postaje mondensko letovalište za ljude najrazličitijih stremljenja i ljubitelja prirode. Svoju sve veću popularnost duguje svom neobičnom poreklu i interesantnom položaju (na samom ušću reke Bojane u Jadransko more), kao i ogromnom peščanom prostranstvu uzbudljive klime i dobrih vetrova, pa je tako Ada Bojana postala nezaobilazno stecište kajt-surfera.

Zbog specifičnog oblika ostrva i okruženosti i rekom i morem, ovde je vrlo popularan i ribolov, a tome svedoče restorani naširoko poznati po svojim ribljim specijalitetima. Specifičnosti ovog ostrva prilagođen je i smeštaj, pa su tako ovde vrlo popularne sojenice i razne vrste smeštaja pogodne kako za parove, tako i za porodice sa decom, i ljubimcima. Za pravi doživljaj Ade Bojane posetite nudističko odmaralište koje sadrži sve što će vam biti neophodno i uživajte u odmoru koji će vam vratiti energiju, u dodiru sa fascinantnom prirodom.

Ne zaboravimo ogromnu peščanu plažu koja se prostire sve do granice sa Albanijom, sa poznatim trščanim suncobranima, na kojoj pogled se gubi u širokom plavetnilu…

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=N4vutsyV5wc]

Једно мишљење на „Ada Bojana, raj za nudiste

  1. Odblesci jednog drugačijeg sveta

    Ne diraj pišu, ne dirati pišu! – čuli su se njeni povici. Na vreme mu je rekla “no, no”. Ta kombinacija imperativa, infinitiva i dečjeg naziva za polni organ – bila je više nego delotvorna. Jer, da mu je rekla drugi, naziv koji koristimo mi odrasli – ko zna da li bi je poslušao. Verovatno bi jer Stefan je bio i ostao dobar, kvalitetan momak. Golišavi momak koji sluša svoju mama Miru. Kada sam, prve godine, posetio plažu u Njivicama čuo sam tu gospođa Mirinu molbu sinu, ali se ta rečenica nije ponavljala narednih godina. Stefan je odrastao i sada je, sigurno, već iskusan nudista.

    Možda se pitate šta označavam terminom “iskusan nudista” ? Dugo Stefana nisam video, ali verujem da je ostao veran naturizmu. Vernost i pouzdanost su, dakle, na prvom mestu. Drugo, nadam se da se pridržava svih pisanih i nepisanih pravila ponašanja na kupalištima koje posećuju nage osobe. Naučio je da ne pilji u ostale… muške i ženske nudiste. Moguće da je vežbao pred ogledalom to, ali zna da se “piša ne dira”…

    Rekla je da tuš ne radi, a vaš „nudo-esejista“ je znao da mu je ona, odnekud poznata. Kao da sam je već negde video: javna sfera, život pod reflektorima, pozorište, film… Da, rekla je ponovo „tuš ne radi“ glumica Bojana Ordinačev, nudistkinja.

    „Novosadska Šeherezada“, imenom Branka pričala mi je, na plaži i kasnije, mnoge priče, baš kao i njena sjajna prethodnica iz „1001 noći“.
    Neke sam priče zapamtio, neke sam osmislio…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *