Lepe vesti – Nudistički skup za Dan zaljubljenih u San Fransisku održaće se treću godinu za redom

Ima nešto i dobro u ovako toplom februaru. Godišnja nudistička parada za Dan zaljubljenih je zakazana za 17. februar. Ove godine će, po treći put, nudisti centrom San Franciska, noseći ništa osim protestnih transparenata.

Održavanje ovogodišnje manifestacije je bilo pod znakom pitanja zbog problema sa policijom. „Morali smo dva puta da prijavljujemo policiji događaj.”, objasnio je ko-organizator parade, Đovani Vasaljo listu Chronicle.

Glavni organizator prošlih parada, je Gypsy Taub, suosnivač Mreže slobode tela koji se pojavljivao u vestima kao organizator prošlogodišnje Nudističke parade leta ljubavi i tribine gde su ljudi goli stajali na stolovima nakon sastanka Gradskog saveta u Berkliju. (Nudisti izazivaju pobunu u Gradskom savetu Berklija 12. septembra 2017)

Nudistička parada za Dan zaljubljenih je događaj političkog karaktera.

Nakon što je gradonačelnik Skot Viner doneo zabranu golotinje u javnosti, nudisti su tužili grad i taj proces su zapravo dobili, sa naknadom od 20.000 dolara koje su iskoristili da pokriju kazne za golotinju u javnosti.

Iako je Vinerova zabrana tehnički i dalje na snazi, napravljen je izuzetak u slučaju „bilo kakve dozvoljene parade, sajma ili festivala od strane Grada ili druge dozvole donete od strane Vlade”. A pošto je ovaj događaj za sada odobren kao parada, svi koji žele im se mogu slobodno pridružiti goli, kao od majke rođeni.

link: http://www.sfweekly.com/culture/nude-valentines-parade-will-continue-its-streak/

Једно мишљење на „Lepe vesti – Nudistički skup za Dan zaljubljenih u San Fransisku održaće se treću godinu za redom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *