Portal vijesti.me protiv Ade Bojane

Pre nekoliko dana je na portalu vijesti.me objavljena vest u kojoj Baranin M.O. tvrdi da je pretučen od strane obezbeđenja nudističkog centra Ada Bojana, nakon što je tražio objašnjenje zbog čega mu radnici na rampi nisu dozvolili da sa tri prijatelja uđe na plažu na Adi Bojani.

On je ispričao da na ovu plažu dolazi 11 godina, ali mu ovaj put osoblje na rampi nije dozvolilo da sa tri prijatelja uđe na prostor Ade Bojane, uz obrazloženje da im „treba jedna žena u autu“.

Portal nudizam.com je postavio pitanje u vezi opisanog incidenta „Ulcinjskoj rivijeri“ koja upravlja nudisičkim centrom Ada Bojana. Od njih smo istog dana dobili odgovor da „navedeni gost nije hteo da plati ulaznicu na rampi, niti je prihvatio elementarnu proveru, nego je nasilno prošao kroz rampu“ i uputio se u recepciju i restoran Nudističkog centra „Ada Bojana“.

Menadžment „Ulcinjske rivijere“ dalje navodi da su „radi bezbednosti oko 600 prisutnih gostiju na Adi Bojani, na krajnje profesionalan i korektan način naredili gostu da napusti nudistički centar“, što je on i učinio, uz verbalno vređanje osoblja. Sa druge strane ovaj gost tvrdi da je na recepciju došao insistirajući da razgovara sa direktorom hotela, te da su na njega fizički nasrnuli „momak sa rampe i trojica sa majicama na kojima je pisalo da su spasioci.“

Zanimljivo je da je tekst na vijesti.me jednostrano napisan, mimo svih novinarskih standarda, samo sa izjavom gosta i bez davanja prostora upravi „Ade Bojane“ da iznese svoje viđenje događaja. U tom smislu se stiče utisak da je ovaj incident iskorišćen u od strane pomenutog portala da se Ada Bojana neistinuto prikaže u lošem svetlu.

0 мишљења на „Portal vijesti.me protiv Ade Bojane

  1. O tom slučaju se dosta pričalo među gostima na Adi Bojani. Svjesni smo da na našem ostrvu dolaze i ljudi koji na naturizam gledaju kao na nešto neprirodno. Posebno treba voditi računa da se smanji broj onih koji na Adu dolaze da bi nudiste posmatrali kao neke životinje. Ada je slobodna za sve dobronamjerne goste i treba poštovati red. Ulaznicu plaćaju svi koji nisu gosti hotela ili kampa i tako treba i da ostane ako mislimo da Ada Bojana i dalje bude naš mali raj u Crnoj Gori. Portal Vijesti.me je politički portal i tako to treba gledati. Nema mnogo veze sa novinarstvom, već više sa nekim političkim konotacijama.
    Pozdrav

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *