Nudistički intervju: Nudizam je sloboda i čisti hedonizam!

U rubrici “Nudistički intervju” donosimo Vam nudistička iskustva naših čitalaca i njihova razmišljanja o nudizmu, prirodi i slobodi.

Casper (56), zakleti nudista iz Leskovca govori o svojim omiljenim nudističkim destinacijama i slobodi koju je pronašao u nudizmu.

1. Kako i kada ste postali nudista?

Davno, pre nekih 30 godina. Onda imao malu pauzu, a opet sam zakleti nudista od prošle godine.

2. Recite nam nešto o sebi. Izaberite nesto što smatrate bitnim za ovu našu temu.

Nudizam je čisti hedonizam, nudizam je način življenja!

3. Gde živite?

Leskovac.

4. Koje je vaše omiljeno nudističko mesto i zašto?

Definitvno je to Ada Bojana, i kao nudistički a i kao mesto koje sa pravom zovu „raj na zemlji”. A od ostalih nudističkih plaža, lepa je plaža Ratac u Crnoj Gori, na ulazu u Bar.

5. Kakav je stav javnosti prema nudizmu u vašoj zemlji?

Još uvek se na to, nažalost, gleda kao na neprirodno ponašanje, sa nekom dozom čuđenja. Najbolji dokaz je da Srbija, koja se reklamira kao sjajna turistička destinacija nema registrovane nudističke plaže, a kamoli nudistički kamp!

6. Šta nudizam predstavlja za vas?

Totalno opuštanje, slobodu, čisti hedonizam!

7. Da li ste nekad imali neke neprijatne situacije kao nudista?

U suštini ne, ako izuzmemo neprijatnosti sa ponašanjem gej populacije na plažama, koji to što su goli valjda shvataju kao priliku za pokazivanje svojih sklonosti.

Ukoliko želite da podelite svoja nudistička iskustva i razmišljanja sa čitaocima sajta nudizam.com možete to učiniti koristeći ovaj upitnik.

0 мишљења на „Nudistički intervju: Nudizam je sloboda i čisti hedonizam!

  1. Pohvaljujem svaki napor da se nudisti u Srbiji organizuju na što bolji način. Jedna od mogućnosti je sakupljanje odgovora na ova pitanja iz „nudističkih intervjua“ i njihova analiza, cilj je stvaranje povoljnijeg ambijenta otvaranjem novh plaža i bazena u Srbiji prevashodno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *