Najbolje vežbe istezanja koje možete raditi svaki dan

Mi smo odlučili da vam pomognemo i da vam predstavimo vežbe koje će vam pomoći da dan dočekate u sjajnoj fizičkoj formi. Dakle, zašto je istezanje korisno? Pre svega, uz pomoć istezanja razbuđujemo telo na mnogo bolji način. Verovatno sami znate da kada ujutru ustanete iz kreveta, osećate neki bol ili nelagodnost u vašim udovima i zglobovima. To je znak da morate da se „razmrdate“.

Istezanje upravo služi za to, da se pravilno razmrdate i pokrenete vaše telo. Pogledajte samo životinje. Prvo što one urade kada se probude je istezanje.

Mi ćemo vam predstaviti nekoliko ralzičitih vežbi istezanja koje će vam pomoći da istegnete različite mišiće. Ne morate sve vežbe raditi svakog dana. Jednostavno uradite vežbu koja će vam pomoći da istegnete mišić koji vas boli.

Svaka od ovih vežba utiče na određenu grupu mišića, pa ako ih budete pravilno i svakodnevno radili, biće vam mnogo bolje i dan će vam biti mnogo lakši i lepši.

Vežbe su vrlo jednostavne, pa će vam slike biti dovoljne ds shvatite o čemu se radi.

Pogledajte galeriju gde ćete moći da vidite mnogobrojne vežbe koje će vam pomoći da aktivirate i istegnete različite grupe mišića.

Izvor: Muskimagazin.rs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.