Nudistički raj na ostrvu hedonizma

Ako volite uživanje, sunce, more i lepe stvari, sigurno ste čuli za Bali, odnosno „Ostrvo Bogova” „Ostrvo ljubavi” „Ostrvo hinduizma” „Ostrvo mira” „Jutro sveta” ili „Živu razglednicu”.

Možda je došlo vreme da posetite ovo bajkovito indonežansko ostrvo prekriveno gustom tropskom vegetacijom, koje iznova privlači turiste i nikada im ne dosadi. Pored prelepih plaža i odmarališta, Bali je poznat po planinama vulkanskog porekla koje su prekrivene gustim šumama sa velikim lišćem.

Popularni turistički gradovi na Baliju su Seminjak, Sanur i Nusa Dua, a turizam čini 80% ekonomije ovog ostrva, zbog čega ga je poznati sajt TripAdvisor proglasio za svetsku top destinaciju 2017. godine.

Ronjenje na Baliju je vrlo popularno zato što je ovo ostrvo deo čuvenog koralnog trougla i morski biodiverzitet oko njega je ogroman, sedam puta raznovrsniji i bogatiji nego na Karibima. Na Baliju je cele godine 30 stepeni celzijusa, s tim što je tokom sezone monsuna vlažnost vazduha veoma visoka.

Izuzetna vegetacija i vrlo razvijena ekološka svest naročito privlače baš one koji vole da budu u što bližem kontaktu sa prirodom, a to su, naravno, nudisti i naturisti. Zato vam preporučujemo letovalište Bali Au Naturel.

Najniže cene smeštaja u nudističkim all-inclusive risortima su oko 33 dolara dnevno, naravno mi moramo uračunati i avionsku kartu do Indonezije i desetak sati leta. Ipak, pogledajte slike ovih fantastičnih smeštaja i kažite zar ne bi bilo fantastično da bar jednog leta pobegnete od svega i provedete ga na Baliju, goli.

Au Naturel je bukvalno raj za nudiste. Gusto tropsko rastinje ga izoluje od ostatka ostrva. All-inclusive i spa ponuda izvajaju Bali od ostalih destinacija. Zamislite taj osećaj kada goli uronite u đakuzi u kome na površini vode plutaju ogromni tropski cvetovi. Bali = hedonizam. To je to.

Zato Au Naturel preporučuju svima koji žele ozbiljnu promenu, relaksaciju, detoksikaciju, meditaciju – jedan takoreći „dubinski odmor”. Ovde nećete samo pobeći od sveta koji vas svakodnevno okružuje, već ćete i zakoračiti putem pronalaženja svog duševnog mira. I to ćete u potpunosti spoznati u nekom običnom trenutku: dok posmatrate spektakularni zalazak sunca iz đakuzija ili dok uživate u masaži i sanjarite.

One thought on “Nudistički raj na ostrvu hedonizma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.