Nudistički raj u srcu tropskog raja

Mala plaža, Maui, (Kihei), Havaji – je pravo mesto ako želite da provedete jedan od svojih najboljih odmora ikada!

Pošto su Havaji sami po sebi prvi pojam koji vam padne na pamet kada razmišljate o egzotičnom letovanju, znajte da su tamo sve do jedne plaže među najpopularnijim svetskim turističkim destinacijama.

To znači da nećete biti sami, i da je čak vrlo moguće da će na ovoj plaži uvek biti malo više ljudi nego što zapravo želite. Međutim upravo ta stvar nije mana Male plaže na Mauiju, naprotiv, među istomišljenicima ćete se osećati još sigurnije i bolje. Na Maloj plaži ćete se osećati kao kod kuće, i osećaj skučenosti će, sigurni smo, biti nadvladan onim sveprisutnim osećajem da ste deo nudističke zajednice.

Možda će zvučati vrlo čudno, ali ova plaža je jedna od retkih nudističkih plaža na Havajima, ako ne i jedina. Na ostrvu koje suvereno polaže prava na opšteprihvaćeni nadimak „raj na zemlji”, nudizam je zapravo zakonom zabranjen! Tako da, što se nas nudista tiče, Mala peščana plaža u Mauiju je verovatno jedini raj na Havajima.

Nadasve je poznato koliko je lepo more na Havajima i koliko je onaj povetarac okrepljujuć, ali zbog tog nežnog povetarca mnogi ne primate koliko su temperature visoke, tako da bi trebalo gotovo non-stop da se mažete zaštitinim faktorom i da pijete vodu. Isto tako, dok uživate u prizorima ogromnih talasa, znajte da oni mogu biti poprilično opasni, čak i za vrlo vešte plivače.

Iako znamo da nudistima i naturistima komoditet nije na prvom mestu, stalni gosti ove plaže preporučuju da sa sobom ponesete sve što vam može zatrebati. Takođe, prvi toalet je dosta daleko, jer ipak je ovo robinzonska plaža. Što se tiče parkinga, moraćete naći bilo kakvo mesto za parkiranje blizu glavne plaže (Big Beach), jer jedino je odatle moguće stići do Male plaže (kada gledate ka moru krećete desno od glavne plaže, po starom nudističkom običaju).

Kao i sa talasima, na Havajima ste svedok svemoćne nesputane prirode, tako da će se pred vama ukazati ogroman rt vulkanskog porekla, mesto nekadašnjeg ulaza lave u more, koji čini i prirodnu granicu između tekstilne i nudističke plaže. Samo treba da pređete preko vulkanskog uzvišenja i tu ste. Tu ste gde ste ceo život trebali da budete.

0 мишљења на „Nudistički raj u srcu tropskog raja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *