Ronjenje na dah i nudizam

Svim avanturistički raspoloženim nudistima preporučujemo da probaju nudističko ronjenje na dah. Disaljke, maske, dobro raspoloženje – i bilo koja uvala na Jadranu može biti vaša.

Na nekim tropskim ostrvima, poput Hondurasa i Kariba, postoje akreditovane ture nudističkog ronjenja. Bez obzira da li imate prethodnog iskustva sa ronjenjem ili ne, možete iznajmiti opremu i prepustiti se nesvakidašnjem zadovoljstvu nudistčkog ronjenja. Na ovim turama profesionalni ronioci su sve vreme uz vas, daju vam savete i nastoje da vam pomognu da se što više opustite i što više uživate u ronjenju.

Iskustva ljudi koji su probali nudističko ronjenje su različita. Oni koji su i inače nudisti nisu imali problem da se skinu i uživaju u ronjenju bez i jedne krpice na sebi. Njihovi utisci su izuzetni: sloboda, priroda, more, morski živi svet na dlanu. Sa druge strane, oni koji su iz čiste znatiželje želeli da probaju nudističko ronjnje kažu da im je bilo čudno da sa ostatkom grupe rone nagi, ali su se brzo privikli. Svakako jedno nesvakidašnje iskustvo.


Ne treba da nas obeshrabri što se ovakve ture organizuju samo na skupim, dalekim i tropskim destinacijama.

Ne moramo da odemo na Karibe da bismo iskusili nudističko ronjenje. Na prelepim divljim plažama na Jadranu možemo sami organizovati svoje nudističko ronjenje, prepustiti se osećaju slobode i uživati u neverovatnom podvodnom svetu.

Nudističko ronjenje se dešava svuda. Sve što vam treba je dobra volja i malo avanturističkog duha.

2 thoughts on “Ronjenje na dah i nudizam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.