Nudistički intervju: Aleksandar iz Novog Sada kaže da je kupanje bez kostima pravi i istinski užitak

U rubrici “Nudistički intervju” donosimo Vam nudistička iskustva naših čitalaca i njihova razmišljanja o nudizmu, prirodi i slobodi.

Kako je postao nudist, šta je za njega nudizam za i zašto u Srbiji nije pametno reći da ste nudista ispričao nam je naš verni čitalac i autor brojnih tekstova na ovom sajtu, Aleksandar iz Novog Sada.

Kako i kada ste postali nudista?

Prvi put sam na nudističku plažu otišao kao student, ali sam i pre tog događaja imao sklonosti prema nudizmu i naturizmu, o čemu se, u nizu tekstova mogu osvedočiti i čitaoci ovog sajta.

Recite nam nešto o sebi. Izaberite nesto što smatrate bitnim za ovu našu temu.

Putem štampe sam, kada god sam bio u prilici, čitao o nudistima u Jugoslaviji i Srbiji. Jednog davnog leta sam se, uz pomoć prijatelja, oslobodio i odlučio da isprobam kupanje bez kostima.

Gde živite?

Živim u Novom Sadu, u Vojvodini i Srbiji.

Koje je vaše omiljeno nudističko mesto i zašto?

Omiljeno mesto za upražnjavanje ovog divnog hobija je plaža Njivice kod Herceg Novog i novosadska plaža Kamenjar.

Kakav je stav javnosti prema nudizmu u vašoj zemlji?

Nudizam u Srbiji nije popularan i nije baš pametno reći da ste nudista (naturista). Odgovornost za takvo stanje (koje se vremenom popravlja) snose i nudisti koji se nedovoljno bore za svoje plaže i druge interese.

Šta nudizam predstavlja za vas?

To je prilika da se opustite bez potrebe da sebe i okolinu kojoj pripadate posmatrate kao modnu pistu, plivanje i sunčanje bez dokazivanja da ste badža, frajer, opuštena komunikacija sa nagim devojkama i momcima pored vas.

Da li ste nekad imali neke neprijatne situacije kao nudista?

Nisam. U nudističkom okruženju sam dobrodošao. Najteže je objasniti prijateljima koji nikada nisu kročili na nudističke plaže da je kupanje bez kostima pravi i istinski užitak.

Komentar za kraj, ako želite da još nešto poručite čitaocima sajta nudizam.com

Bez bojazni i strahova u nove nudističke izazove!

Ukoliko želite da podelite svoja nudistička iskustva i razmišljanja sa čitaocima sajta nudizam.com možete to učiniti koristeći ovaj upitnik.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *