Nudistička plaža u sred velikog grada?

Šta treba da posetite sem čuvene opere u Sidneju? Bez mnogo premišljanja, sasvim prirodno će vas privući Sydney Harbour National Park. Tim pre što se nalazi u okviru samog Sidneja, pa je su i najveći broj njegovih posetilaca stanovnici ovog grada koji žele da pobegnu iz gradske vreve na dan ili čak na jedno popodne.

Sidnej je jedan od gradova u kojima imate gde da pobegnete od stresa, i ne samo to već u okviru ove oaze zelenila imate gde da se skinete goli i pustite suncu i povetarcu da miluju celo vaše telo. Deo Sydney Harbour nacionalnog parka je nudistička plaža Lady Bay Beach koja se nalazi na njegovom najisturenijem južnom rtu, tako da je svojom udaljenošću odvojena od brojnih turista koji svakodnevno posećuju ovo mesto.

Iako je u pitanju nacionalni park, to je i dalje deo jedne velike urbane celine što znači da su obezbeđeni, toaleti, parking i sva ostala infrastruktura. Ali ne i na plaži. Lady Bay Beach je robinzonska plaža – savršeno mesto za nudiste.

U blizini je velelepni svetionik Hornby Lighthouse sa kojeg možete uživati u senzacionalnom pogledu na južni Pacifik. Dakle, ako se nekad nađete u Sidneju zaputite se ka ovom poluostrvu i ponesite šešir ili kapu, mleko za sunčanje, vodu i – dvogled. Čuvena atrakcija ovog mesta je kolonija kitova koja baš kroz ovaj zaliv migrira od aprila do novembra.

Plaža je peščana, a po njenom obodu, kao razbacane, leže grupe stena.

Okružena je prelepim rastinjem sa palmama, kako i dolikuje jednom nacionalnom parku, a voda je čista i prozirno plava. Grad je tako blizu a tako daleko. Ovo je pravi raj za nudiste.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *