Goli studenti veterine

Studenti veterine odlučili su se na nesvakidašnji poduhvat slikavši se goli sa kucama i drugim životinjama.

Grupa od 70 studenata veterine iz seveozapadne Australije fotografisala se gola za nudistički kalendar, a novac od prodaje ide u humanitarne svrhe kako bi pomoglo zemljoradnicima u Australiji koje je pogodila suša. Noseći na sebi samo kožne čizme i farmerske šešire, ovi mladi ljudi su se odvažili da pokažu svoja naga tela, pozirajući na traktorima i balama sena, a tu su naravno bile i slatke kuce.

„Odličan je način da se uradi nešto smelo i drugačije kako bi se skupio novac kako za naš diplomski bal, tako i za ‘Farmere sa Burumbotoka’.

Pre prve fotografije bilo je uzbuđenja i nervoze… ali odmah nakon toga smo se svi osećali ugodno i dobro smo se zabavili u procesu.” kaže organizator ovog fotografisanja, koji je za australijske medije izjavio da su studenti odlučili da pomognu zemljoradnicima koje je pogodila suša.

„Bilo je dosta smešnih momenata tokom foto sešna, najviše onih sa kucama.”

U međuvremenu ideju nudističko-veterinarskog kalendara prihvatili su i drugi univerziteti, a podržale su ga i brojne vetrinarske klinike. „Ovo je vrlo smeo projekat, ali, po mom mišljenju, način na koji smo sve to predstavili, uz neosporni kvalitet fotografija, čini da ovo bude veoma lep kalendar”.

Ako se proda 1500 primeraka kalendara za 2018, studenti veterine će humanitarnoj organizaciji donirati ukupno preko 3000 dolara humanitarnoj organizaciji, odnosno doniraće dva dolara po svakom prodatom kalendaru.

Izvor: https://www.dailymail.co.uk/news/article-4831548/Vet-students-pose-nude-calendar-raise-money.html

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *