Moja prva poseta naturističkom odmaralištu

Već neko vreme želja mi je bila da posetim neko pravo naturističko mesto i nakon dosta istraživanja odlučila sam da to bude The Naturist Foundation – najviše zbog geografskog položaja, odličnih ocena i prijateljskog stava koji su promovisali. Bukirala sam onlajn svoj dolazak i nestrpljivo čekala da dođe taj dan.

Prognoza vremena nije bila baš letnja… mogla je biti i bolja, ali radi se o avgustu u Engleskoj, ne možeš se osloniti na vreme!

Naoružana obaveznim peškirom, japankama, žutom štampom, u kojoj ni ne uživam nešto posebno, i ličnom kartom, krenula sam na svoju prvu avanturu ovog tipa. Odlučila sam da mi je neophodna šetnja kroz šumu jer prosto obožavam da se šetam gola okružena prirodom, pa sam se setila da ponesem i čizme u slučaju da su obavezne za ovakvu akciju.

Pošto sam naravno kasnila, nisam imala priliku da popijem kafu pri dolasku, samo sam proćaskala sa recepcionarkom i odmah se uputila ka bazenu kako bih konačno bez odeće uronila u vodu.

Na bazenu, koji je bio ogroman, bilo je vrlo tiho… a bilo je ugodno toplo.

Ovo je bio moj prvi put da se kupam gola u bazenu i iskustvo je bilo fenomenalno, budući da me je punilo osećanjem zdravlja.

Pošto sam tamo ogladnela, otišla sam do Paviljona po kafu za kojom sam žudela i da nešto pojedem. Nije bilo mnogo ljudi okolo i tog dana je sve vreme bilo vrlo tiho. Neki naturisti su bili obučeni ali ja sam bila na misiji i nisam htela da uopšte da se oblačim dok sam tamo.

Posle ručka sam otišla u šetnju stazom kroz šumu. Ubrzo je bilo sat vremena do mog odlaska i nisam mogla a da se još jednom ne okupam gola. Uživala sam u tom danu na tom mestu gde su svi bili topli i prijateljski nastrojeni i planiram da posetim ovo mesto još jednom tokom ovog leta.

Toplo preporučujem The Naturist Foundation svima a posebno onima koji su novi u druženju sa drugim nudistima!

Holi

izvor: https://clothesfreelife.com/2017/08/first-visit-to-naturist-foundation-resort/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *