Ostrvo na kome je odeća – zabranjena

Jamajka je ostrvo savršene klime i temperature mora, rodno mesto Boba Marlija i Juseina Bolta, zemlja banana i mangoa, i čak 200 različitih vrsta orhideja.

Nije tajna da je Jamajka jedna od najegzotičnijih i samim tim najpoželjnijih svetskih destinacija. Zapravo, bilo šta smešteno u Karipskom moru podstiče nas na maštanje o odmoru, zato nemojte ovaj tekst čitati na poslu dok ste na pauzi, a čeka vas još mnogo posla.

Ako su vam komfor i luksuz na prvom mestu, obratite pažnju na poznato letovalište Ochos Rios (Osam reka, prim. prev) na severu, stecište svih turista koji, što se kaže, znaju da uživaju u luksuzu.

Međutim, ovde nije reč o luksuzu novca, naprotiv, mi hoćemo da vam ispričao bajku o luksuzu izolacije i malom rajskom mestu skoro netaknute prirode. Kažemo skoro jer ostrvce preko puta Oćo Riosa, Tower Isle, ipak nije robinzonsko već pravi hedonistički raj. Najvažniji detalj koji vam nismo pomenuli je da je na ovom ostrvcetu stvorenom za uživanje zabranjena odeća.

Oštre stene koje garantuju čistoću vode ovde su pokrivene prilazima za more, tu su i palme, naravno, a ako vam je potrebno više zaklona od tropskog sunca, tu su i nadstrešnice na stubovima. Dakle, priroda je izmenjena samo toliko da bude malo pristupačnija za čovekove potrebe.

Osim činjenice da vas ovaj luksuz košta minimum 479 dolara dnevno, druga mana ovog letovališta je što morate odsesti u hotelu koji je tekstilne prirode, a do ostrva možete otići brodićem ili kajakom. Ako odaberete ovu destinaciju imate više nego dovoljno opcija i za aktivni odmor, i za lenji odmor, a pre svega za uživanje. Možete uživati u spa ponudi, u neverovetnoj ponudi retkih vina i bogatoj kulinarskoj ponudi, sa vegansko/vegetarijanskim menijem, ogromnim balkonima hotela sa bajkovitim pogledom na more koje je samo na par metara od vas. Ono po čemu je možda ovo mesto najpoznatije je što je savršena opcija za medeni mesec i za parove koji žele sami da provedu odmor u miru i tišini.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *