Vrboska na Hvaru, utočište za nudiste-kampere

Hvar je prelepo ostrvo čija klima obećava sunce tokom skoro čitave godine. Obala mu je sačinjena od krupnog kamenja i kamenih ploča koje su ulivene jedna u drugu pomoću betona, tako da je uvek besprekorno čista, a svaka biljka koju ugledate je zdrava. U ovakvoj prirodi ćete se uvek osećati dobrodošli, a i inspirisaće vas da budete domaćini i čuvaćete ovo mesto.

Nama, koji volimo nudizam i kampovanje, i da boravimo u najbližoj povezanosti sa prirodom, Hvar nudi pregršt kutaka netaknute i očuvane prirode, kao što su standardni kampovi, nudistički kampovi i divlje plaže. Jedno od takvih bajkovitih mesta je kamp Nudist udaljen od mesta Vrboska samo jedan kilomentar. Nalazi se na istočnoj obali ostrva, odmah nadomak hotela Adriatic. Kamp sadrži sve što je potrebno; zajedničko kupatilo, restoran, parking, igralište, prodavnicu, priključke za šatore, a možete se oprobati u podvodnom ribolovu, jedrenju, stonom tenisu, odbojci, košarci, rukometu, tenisu, jahanju, skinjanju na vodi…

Blag pad sedimentnih naslaga stenovitih ploča u more i izuzetno čista plava voda, ovde nije neobična pojava, već svakodnevni prizor i prostor za uživanje. Možete ugrabiti svoje parče raja bilo gde duž beskrajne obale jer ceo obod Hvara je jedna velika plaža, pa nije teško pronaći skriveni kutak u kome možete biti sami i goli.

Preporuka je da se iznajmi bicikl ili skuter i da tako obiđete ceo Hvar, koji vam postaje dostupan kao na dlanu. Šator ili kamp prikolicu možete jednotavno postaviti u senci borova i samo nastaviti da uživate u beskrajnom plavetnilu i blagotvornoj klimi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.