Da li znate koje domaće poznate ličnosti radije biraju nudističku nego tekstilnu plažu?

Nudisti već posle prvog sunčanja i kupanja isitiču osećaj slobode i prirodnosti kao nešto što ih trajno vezuje za ovaj lajfstajl. Neki čak kažu da se tako gradi jedan potpuno novi odnos prema sebi i svom telu.

Prve nudistučke plaže postale su polularne pedesetih godina prošlog veka. Prve su se pojavile na Francuskoj obali, a 1973. godine „Nudističko selo“ postalo je najposećenije, gde su više puta uslikane slavne svetske zvezde.

Poznate ličnosti iz Srbije najčešće posečuju nudistički kamp na Adi Bojani gde vole da se potpuno opuste i uživaju u svim čarima nudizma.

Poznato je da su na nudističkim plažama zabranjene kamere, pa se najverovatnije baš zbog toga mnoge domaće poznate ličnosti odlučuju da tako provode svoj letnji odmor.

Marina Tadić

Pevačica Marina Tadić voli da posećuje mesta za nudiste i nije joj problem da to javno kaže. Svoje pratioce na društvenim mrežama redovno obaveštava o svim dešavanjima i vrlo često ih počasti sa nekom golišavom fotografijom.

Marina Tadić

Branislav Lečić

Poznati glumac Branislav Lečić je u mladosti redovno posećivao nudističke plaže. Međutim, sa rastom popularnosi je sve više izbegavao da bude viđen na takvim mestima. Uvek se plašio da ga neko ne uslika, a i ne prepozna. Međutim, poslednjih godina dvaput je posetio nudističku plažu.

Branislav Lečić

Olja Bećković

Poznata glumica i voditeljka „Utiska nedelje“ Olja Bećković nam u javnosti retko prenosi svoje utiske sa nudističkih plaža ali ih posećuje. Svakako se možda niste nadali da Olju možete da sretnete na nekoj nudističkoj plaži ali i ona tokom letnjih meseci uživa u čarima nudizma, najčešće na Adi Bojani.

Olja Bećković

Srđan Timarov

Glumac Srđan Timarov pokazao je svoje zgodno telo kada je na Instagramu objavio fotografiju sa plaže nudističke istovremeno otkrivši svojim pratiocima da je nudista. Doduše, intimne delove tela prekrio je „smajlijem“ na kome piše 18+.

Srđan Timarov

Danica Maksimović

Glumica Danica Maksimović već decenijama letuje sa suprugom na nudističkim plažama.

Danica Maksimović

Katarina Radivojević

Glumica Katarina Radivojević nerado priča na ovu temu jer smatra da je to gde letuje i gde se sunča samo njena privatnost. Paparacima, koji su je više puta uslikali na Adi Bojani, nikada nije davala na značaju, niti je bežala od njih. Kao što nije postojao kupaći na njoj, tako nisu ni novinari.

Katarina Radivojević

Branka Nevistić

Voditeljka Branka Nevistić koja je početkom dvehiljaditih bila jedno od najlepših TV lica nedavo je iznenadila pratioce na Instagramu pozirajući u toplesu, a atribute je pokrila rukama. Da li Branka uživa u čarima nudizma, ostaje je nam da saznamo u budućnosti jer se nikada nije oglašavala na ovu temu.

Goca Tržan

Pevačica Goca tržan je javno priznala da voli nudističke plaže. Osim toga, Goca je ispričala da je svojevremeno na nudističkoj plaži videla nekadašnjeg slavnog jugoslovenskog fudbalera.

„Jednom sam na nudističkoj plaži srela Dejana Savićevića. Javila sam mu se, ali on je sklanjao pogled“, otkrila je Tržanova za medije.

Dunja Ilić

Pevačica koja se povukla iz javnosti redovno je objavljivala fotografije sa nudističkih plaža. Na Instagramu je ispod fotografije sa nudističke plaže jednom napisala „Sve što želim je da budem gola“.

Tihomir Arsić

Veliko „da“ je nudizmu rekao i preminuli glumac Tihomir Arsić.

Tihomir Arsić

Једно мишљење на „Da li znate koje domaće poznate ličnosti radije biraju nudističku nego tekstilnu plažu?

  1. Znam da se, u nekadašnjoj Jugoslaviji, naga kupala pevačica novokomponovane muzike Branka Sovrlić: Autorka hita „Lido, Lidija“ fotografisana je, krajem osamdesetih godina, na divljoj plaži u okolini Dubrovnika…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *