Hajdi Klum: Odrasla sam u slobodi

Hajdi Klum nam poručuje: „Ja slavim svoje telo!” i objašnjava kako je odrasla kao nudistkinja i zavolela svoje telo.“

Razgovarali smo sa njom dok se pripremala da lansira šestu kolekciju ženskog veša pod svojim brendom, Heidi Klum Intimates. Nismo mogli a da je ne pitamo kako uspeva da iznova nalazi energiju i inspiraciju.

„Sve vreme sam inspirisana mestima u koja putujem i novim materijalima koji se proizvode. Volim da posećujem lokalne butike i pijace i tamo da vidim šta je to jedinstveno za tamošnje dizajnere i umetnike. Cela jedna polica u mojoj kancelariji je popunjena stvarima koje sam tokom proteklih godina donela sa putovanja. To može biti samo dugme, školjka, parče materijala, šešir ili fotografija. Proces dizajniranja za svaku novu sezonu započinje u mojoj glavi”, odgovorila nam je bivši Viktorija sikret model.

Ove sezone Hajdi će imati više jednodelnog rublja u svojoj kolekciji.

„Mislim da jednodelno rublje postaje ključno intimno rublje i nešto iz čega žene treba da počnu da izvlače maksimalnu korist”, dodaje ona, uzimajući za primer Alur sa Astorovim jednodelnim komadom kojeg je izabrala kao omiljenog iz nove kolekcije po tome što na najbolji način ističe žensko telo. „Prirodni oblik tela je nešto na šta sam se zaista fokusirala u ovoj kolekciji.”

Hajdi, koja ima 44 godine, nedavno je ekskluzivno za magazin Ocean Drive rekla da je nudistkinja. „Ja sam odrasla u slobodi… niti sam se skrivala niti sam se osećala nesigurnom u sebe ili svoj izgled. Koliko god da volim da nosim lep veš i lepu odeću, isto tako volim da nosim na sebi što manje stvari. To je taj osećaj slobode koji sam imala još od kad sam bila mala devojčica u Nemačkoj. Moji roditelji se nikada nisu krili od mene kada bi se presvlačili, ukoliko bih im ušla u sobu. A kada bismo išli na plažu, moja majka bi se sunčala u toplesu. Ja slavim samo telo i za mene ne postoje kriterijumi starosti niti oblika tela.”

Hajdi, koja je u vezi sa 31-ogodišnjim Vitom Šnabelom, je takođe raskrinkala mit o savršenom sastanku: „Sve što vam je potrebno za savršen sastanak je taj neko ko je vama važan. Da li je to večera, bioskop, ili dejt kod nekoga od vas, zaista nije bitno. Sve dok ste zajedno, to je jedino što je važno.” A o tome šta je najbolje obući na sastanak, to je ipak na vama. Ona kaže da najviše voli da nosi kompletirano donje rublje: „Tako se osećam se sređenije čak i ispod svoje odeće. Zaista imate taj wow momenat kada nosite komplet brus i gaćice.”

Izvor: Vogue

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *