„Biser želje“ na drugom kraju sveta

Kako i samo ime ove nudističke destinacije kaže, Desire Pearl je pravi biser meksičke obale.

Kankun je najveći i najistočniji grad na poluostrvu Jukatan i okružuje ga famozno Karipsko more. Pored obilja plaža i velike ponude letovališta, kako luksuznih tako i onih pristupačnijih, obala Kankuna nudi i bogat noćni život.

Zato ja Kankun prepun studenata za vreme prolećnog i letnjeg raspusta.

Uz to, aranžmani mogu biti vrlo pristupačni, oko 17 dolara za dan, ili bolje rečeno u ovom slučaju, za noć.

Ako želite da naučite nešto o drevnoj civilizaciji Maja, Meksiko je pun znamenitosti ovog mističnog naroda. Čini se da u vezi Maja nekako uvek nešto ostaje neotkriveno i nedorečeno.

U Kankun možete otići god poželite jer se godišnja doba razlikuju samo po suvom i kišovitom periodu, dok temperatura manje više stalno oko 27 stepeni. Za ovu savršenu temperaturu žitelji Kankuna mogu zahvaliti morskom povetarcu koji ih cele godine čuva od izuzetno visokih tropskih temperatura, karakterističnih za ostatak Meksika poznatog po vrelim danima i dugim sijestama. A ono što Karipsko more čini toliko popularnim je njegova temperatura, koja varira od 26 „zimskih” do 29 stepeni preko leta.

Ako se povrh svega odlučite da u Meksiku letujete za 5 zvezdica, preporučujemo vam nudistički Desire Pearl Resort, smešten na plaži Puerto Morelos. Ovo mesto je ustvari opciono nudističko, ali ga možete posetiti samo u paru, tako da se između redova zna da je Desire Pearl zapravo namenjen svingerima.

Kao što reklama kaže – „Otkrićete svet novih senzualnih iskustava”, tako će i sva vaša čula, u to ne sumnjamo, biti zavedena i bićete u tren oka navedeni na greh, u onom najboljem hedonističkom smislu. Zato su se organizatori pobrinuli za pregršt adult-only aktivnosti i zabave, za bogat noćni život i za spavanje samo ako vam je baš dosta zabave.

Udobni kreveti na plaži koji se mogu obaviti zavesama i infiniti bazeni su samo neki od momenata koje moramo pomenuti, uz neobilaznu bogatu spa ponudu.

Uglavnom, bitno je da tamo stigete otvorenog uma a domaćini će se pobrinuti i za vaše najrazmaženije potrebe.

Pripremite se za tematske žurke tipa ‟Sexy, Young & Wild” i ‟Uncensored Weekend”. I ne brinite, plaža je privatna, samo za goste hotela, a golotinja je dozvoljena na svim javnim mestima u okviru letovališta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *