Francuski grad nudizma

Kada razmišljamo o nudizmu, neretko nam padne na pamet kako bi bilo dobro da postoji jedan ceo nudistički grad, gde bi nudisti, umesto sakrivanja i izbegavanja „tekstilnih” reona, mogli slobodno da se kreću u javnosti, i to nagi.

Dobra vest je da takav jedan grad zaista postoji. Pogledaćete reportažu o ovom mestu iz 1984. godine i na svojoj nudističkoj mapi obeležiti Cap d’Agde na jugu Francuske, blizu granice sa Španijom.

Naravno, ovu utopijsku ideju moguće je održati samo tamo gde je klima savršena, međutim pojava obučenih voajera, kojeg nudisti složno oteraju aplauzom, i na takvom mestu nam govori da je ovo ipak realnost, a nadamo se da će u budućnosti biti više ovakvih gradova.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=X6mqgJlO_q0&w=560&h=315]

Једно мишљење на „Francuski grad nudizma

  1. Njih je (bilo) nekoliko, a on samo jedan. Kada sam se, s njima, družio video sam i razumeo da uopšte nisu ljubomorne jedna na drugu kao ni na činjenicu što je on jedan jedinstven…

    Reč je o prijateljicama i poznanicama sa plaže, a on je – „Evin kostim“. Moje prijateljice Dušana, nastavnica engleskog iz gimnazije Nataša i drugarica Radmila, te Tanja sa fakulteta – saglasne su u jednom: drugi nam kostim ne treba, osim „Evinog“.

    A kakav je taj, „Evin kostim“ ? Ja ga, recimo, ne nosim ali znam da je udoban, najudobniji na svetu. Mnogo pristupačniji od onih koji su izloženi kao roba u tržnim centrima pred letnju sezonu. „Evin kostim“ prianja uz telâ pomenutih prijateljica (i mnogih drugih devojaka i žena) bez napora jer nema bretelice niti uzice…

    Nikada nisam obukao „Evin kostim“ ali znam da je super. Nose ga na stotine hiljada devojčica, devojkama i žena svakodnevno. Ali, samo na plažama. I to na svojim plažama. Moje prijateljice znaju da je „Evin kostim“ najprirodniji i najsigurniji za kupanje i sunčanje, a to znam i ja koji ga ne koristim.

    Moj kostim je „Adamov kostim“ o kojem nekom drugom prilikom…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *