Ada Bojana, raj za nudiste

Kao mesto koje je najpopularnije utočište nudista u regionu, a i šire, Ada Bojana sve više postaje mondensko letovalište za ljude najrazličitijih stremljenja i ljubitelja prirode. Svoju sve veću popularnost duguje svom neobičnom poreklu i interesantnom položaju (na samom ušću reke Bojane u Jadransko more), kao i ogromnom peščanom prostranstvu uzbudljive klime i dobrih vetrova, pa je tako Ada Bojana postala nezaobilazno stecište kajt-surfera.

Zbog specifičnog oblika ostrva i okruženosti i rekom i morem, ovde je vrlo popularan i ribolov, a tome svedoče restorani naširoko poznati po svojim ribljim specijalitetima. Specifičnosti ovog ostrva prilagođen je i smeštaj, pa su tako ovde vrlo popularne sojenice i razne vrste smeštaja pogodne kako za parove, tako i za porodice sa decom, i ljubimcima. Za pravi doživljaj Ade Bojane posetite nudističko odmaralište koje sadrži sve što će vam biti neophodno i uživajte u odmoru koji će vam vratiti energiju, u dodiru sa fascinantnom prirodom.

Ne zaboravimo ogromnu peščanu plažu koja se prostire sve do granice sa Albanijom, sa poznatim trščanim suncobranima, na kojoj pogled se gubi u širokom plavetnilu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.